back homeover nu-meditatie
mensen bij URUcontactgegevens
vragen en antwoorden
ervaring van anderen
zelfrealisatie ofwel verlichting
aanwijzingen deel 1
aanwijzingen deel 2
aanwijzingen deel 3
ervaringen van deelnemers
artikelen, geluidsfragmenten en video's
boeken, DVD's en accessoires
interessante links
Erik Falentijn
Erik studeerde bedrijfskunde en werkte de afgelopen 11 jaar in de reclame en als zelfstandig organisatieadviseur. Bovendien reisde hij twee maal 6 maanden om verre oorden te bewonderen. Altijd was er toch nog dat gevoel dat er iets niet helemaal klopte, dat er iets miste...

Na jaren van zoeken in allerlei New Age stromingen, kwam Erik in 1996 in contact met Satsang (soort van nu-meditatie). Satsang is een vorm van samenzijn die voortkomt uit de stroming advaita vedanta of non-dualisme. In Satsang wordt voortdurend gewezen naar je werkelijke natuur, nar dat wat alles gewaar is.

Erik besteedde de 9 jaar daarop elke vrije seconde aan zelf-onderzoek volgens de aanwijzingen van levende Advaita-meesters, zoals Isaac Shapiro en Tony Parsons.

In 2005 werd helder wat er bedoeld wordt met "Zijn" en hoe het idee van "een afgescheiden iemand zijn" direct de illusie van dualiteit, doelen en spanningen creert. De verfrissende en eenvoudige ervaring van "Zijn", wordt nu via URU gedeeld met eenieder die daarvoor open wil staan.