back homeinfo over URU
open nu-meditatie avondennu-meditatie satsang
vragen en antwoorden
ervaring van anderen
zelfrealisatie ofwel verlichting
aanwijzingen deel 1
aanwijzingen deel 2
aanwijzingen deel 3
ervaringen van deelnemers
artikelen, geluidsfragmenten en video's
boeken, DVD's en accessoires
interessante links
Nu-meditatie workshop.
Wat een verademing. Een meditatieworkshop waarin je echt helemaal niets hoeft te doen. In nu-meditatie hoef je niet in een speciale houding te zitten (mag natuurlijk wel). Je hoeft niet naar jezelf te kijken en niets te geloven of te begrijpen. Je ontdekt gewoon dat ontspanning vanzelf komt als je aandacht even mag rusten. Zonder iets te doen, belandt je direct weer in het Nu.

In het dagelijks leven ben je eigenlijk altijd bezig ergens je aandacht op te richten. Om in gedachten je situatie te verbeteren, om grote en kleine problemen op te lossen.

In deze introductieworkshop nu-meditatie word je met eenvoudige non-focustechnieken geleerd om je aandacht helemaal nergens meer op te richten. Geluid, beelden, gedachten en gevoelens kunnen vrij komen en gaan. Zonder weerstand, zonder verzet. Dat is wat ware meditatie is: niet iets doen, maar gewoon aanwezig zijn met alles.
Je ervaart al snel om zo in de levendige ontspanning van het moment te zitten. Dan zijn er geen problemen meer. Er blijft alleen rust, tevredenheid en verbondenheid over. Dan ervaar je weer je natuurlijke staat van Zijn.

Ga naar de agenda, kies een datum en reserveer online één van de maximaal 20 plekken per workshop.  In de agenda vind je ook de locatie en plattegrond. Een introductie workshop is op zaterdag of zondag van 13.00 tot 17.30 en kost 45 euro. Reserveren kan ook via de telefoon. Zie contactgegevens.

Naast workshops, zijn er ook open avonden en satsangs voor liefhebbers. Open avonden zijn elke woensdagavond in Amsterdam. Je kunt er gewoon, zonder reservering binnenlopen.

Lekker ontspannen
...in de workshop
nu-meditatie.


Reserveer je plek:

datum nog onbekend
in Amsterdam

nog 18 plaatsen open

Locatie A'dam: