back homeinfo over URU
open nu-meditatie avondennu-meditatie satsang
vragen en antwoorden
ervaring van anderen
zelfrealisatie ofwel verlichting
aanwijzingen deel 1
aanwijzingen deel 2
aanwijzingen deel 3
ervaringen van deelnemers
artikelen, geluidsfragmenten en video's
boeken, DVD's en accessoires
interessante links
Nu-meditatie workshop.
Wat een verademing. Een meditatieworkshop waarin je echt helemaal niets hoeft te doen. In nu-meditatie hoef je niet in een speciale houding te zitten (mag natuurlijk wel). Je hoeft niet naar jezelf te kijken en niets te geloven of te begrijpen. Je ontdekt gewoon dat ontspanning vanzelf komt als je aandacht even mag rusten. Zonder iets te doen, belandt je direct weer in het Nu.

In het dagelijks leven ben je eigenlijk altijd bezig ergens je aandacht op te richten. Om in gedachten je situatie te verbeteren, om grote en kleine problemen op te lossen.

In deze introductieworkshop nu-meditatie word je met eenvoudige non-focustechnieken geleerd om je aandacht helemaal nergens meer op te richten. Geluid, beelden, gedachten en gevoelens kunnen vrij komen en gaan. Zonder weerstand, zonder verzet. Dat is wat ware meditatie is: niet iets doen, maar gewoon aanwezig zijn met alles.
Je ervaart al snel om zo in de levendige ontspanning van het moment te zitten. Dan zijn er geen problemen meer. Er blijft alleen rust, tevredenheid en verbondenheid over. Dan ervaar je weer je natuurlijke staat van Zijn.

Check de agenda om te kijken of er al workshops zijn georganiseerd.
Indien er nog geen workshops zijn ingepland, kun je er een aanvragen voor jouw groep van minimaal 8 personen.

De workshops duren ca. 4 a 5 uur met 2 korte pauzes en 1 langere pauze. De kosten zijn 50 euro per deelnemr, plus evt. locatiekosten.
Aanvragen kan ook via de telefoon. Zie contactgegevens.

Naast workshops, zijn er ook open avonden of satsangs voor liefhebbers.

Lekker ontspannen
...in de workshop
nu-meditatie.Vraag aan:

Workshop

Mogelijke locatie:

Delight Zaal