back homeinfo over URU
nu-meditatie introductie workshopsopen nu-meditatie avondennu-meditatie satsang
vragen en antwoorden
ervaring van anderen
zelfrealisatie ofwel verlichting
aanwijzingen deel 1
aanwijzingen deel 2
aanwijzingen deel 3
ervaringen van deelnemers
artikelen, geluidsfragmenten en video's
boeken, DVD's en accessoires
interessante links

Open avondsessies
In alle drukte van het dagelijkse leven, is het heerlijk om een moment in de week te hebben om even alle zorgen en stress van je af te laten vallen. Een paar uur helemaal voor jezelf te hebben. In rust, tevredenheid en verbondenheid zitten. Met de nu-meditatie avondsessie heb je zo’n moment. Elke week weer. Elke keer anders.

Check de agenda voor de locatie en plattegrond. Je kunt gewoon zonder inschrijving binnenlopen.
Je bijdrage is op donatiebasis.

Veel mensen vinden het fijn om eerst een introductieworkshop te volgen, anderen weer niet. Je bent hoe dan ook welkom.

“Lekkerste moment van de week”
Bij veel mensen blijkt het knap lastig te zijn om thuis, op het werk of bijvoorbeeld in het verkeer in je natuurlijke flow te blijven. Bij een avondsessie is dat op de een of andere manier heel makkelijk. In no-time zit je gewoon te zitten, en word je niet meer meegesleurd door de aaneenschakeling van dingen wilen en dingen doen. Misschien komt het door de sfeer, de omgeving, de mensen. Of misschien door de manier waarop je wordt uitgenodigd naar dingen te kijken. Who knows? Het is in ieder geval een unieke kans om heel gemakkelijk in de inspirerende stilte te duiken. En ook al doe je zo’n avond eigenlijk helemaal niets, de meesten ervaren het toch als het lekkerste en meest enerverende moment van de week.

Steeds relaxter in het leven
In de dagelijkse praktijk, blijken bepaalde hardnekkige gewoontes (denkpatronen en automatische gevoelsreacties) op een gegeven moment toch weer alle aandacht op te eisen. Er is dan vaak weinig ruimte om te doorzien wat er nou precies gebeurt. Zo’n gedachte of gevoelsreactie heeft dan nog heel veel overtuigingskracht.

Tijdens een nu-meditatie avond word je steeds weer op een andere manier uitgenodigd om reactiepatronen te onderzoeken. Om gewoon te kijken en te ontdekken wat er dan eigenlijk precies gebeurt als je bijvoorbeeld in de stress schiet. De ervaring is dat in die stilte allerlei lastige gewoontes en gedachten al snel hun overtuigingskracht verliezen. Alsof ze ontmaskerd worden.

Zo laat je de natuurlijke staat in steeds meer facetten van je dagelijkse leven toe. Omdat de reactiepatronen die je doorzien hebt, in de dagelijkse praktijk veel minder overheersen als daarvoor en zelfs als sneeuw voor de zon kunnen verdwijnen.

Check de agenda om te kijken of er al open avonden zijn georganiseerd. Indien er nog geen avonden zijn ingepland, kun je er een aanvragen voor jouw groep van minimaal 4 personen.

De avondsatsangs duren ca. 2 uur en je kan zelf de begintijd kiezen. De kosten zijn 10 euro per deelnemr, plus evt. locatiekosten. Aanvragen kan ook via de telefoon. Zie contactgegevens. Sommige mensen vinden het fijn om eerst een introductieworkshop gedaan te hebben, maar dat is zeker niet nodig.Vraag aan:


Open avond


Mogelijke locatie:


Shiatsu School